2020-2021 Bahar Yarıyılı 100/2000 YÖK Doktora Bursu Duyurusu

Kıymetli öğrenciler,

100/2000 YÖK Doktora Bursları kapsamında “Deniz Hukuku” alanında başvurular alınacaktır.

Başvuru tarihleri 17-18 Mart 2021 arasında olup, Bilim Sınavı giriş tarihi 22 Mart 2021 olarak belirlenmiştir. Başvurular enstitümüze şahsen yapılacaktır.

Detaylı bilgilere ve başvuru formuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Başvuru detayları ve resmi ilan için lütfen tıklayınız.
Başvuru formu için lütfen tıklayınız.