2020-2021 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Değerli adaylar,

Yatay geçiş başvuruları sonuçlanmıştır. Ekteki belgelerde kesin sonuçları ve kesin kayıt dilekçesini bulabilirsiniz.

Yatay Geçişi kabul edilen adayların 07-09 Ekim 2020 tarihlerinde kayıtları yapılacaktır. Kesin kayıt formunun doldurulup imzalanarak sbeogr@akdeniz.edu.tr adresine mail atılıp, kesin kayıt formunun aslı ile 2 adet vesikalık fotoğrafınızı 16/10/2020 tarihine kadar Enstitümüze şahsen yada posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir.

Başarılar dileriz.

2020-2021 Güz Yatay Geçiş Sonuçları