2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı Etkinliği – 26 Mayıs 2021

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,

Türk dili ve kültürünün önemli temsilcilerinden Yunus Emre’nin vefatının 700. yıl dönümü ve “2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı” etkinlikleri kapsamında Enstitümüz tarafından gerçekleştirilecek olan panele  Prof. Dr. Zekeriya KARADAVUT’un başkanlığında Prof. Dr. Abdurrahman GÜZEL, Prof. Dr. Ali AKAR ve Prof. Dr. Ali DUYMAZ davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

Etkinlik, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20:00’da online platformda gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla.

Webinar Katılım Bilgileri:

• https://teams.microsoft.com adresinden ya da Teams masaüstü uygulamasından, ekipler menüsünden sağ üst köşede yer alan «bir ekibe katıl» kısmında ekip kodu girilerek etkinliğe giriş sağlanabilir.
  • Microsoft Teams Ekip Kodu: ukzn1pd
  • Toplantıya katılmak için tıklayınız.