2022-2023 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ ALIM İLANI

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Başvuru Tarihleri: 18-29 Temmuz 2022

BAŞVURU KOŞULLARI (Akdeniz Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 10. Mad.)

1. Bir yükseköğretim kurumunun lisansüstü programında bilimsel hazırlık dışında en az bir yarıyılı tamamlamış olmak,
  2. Alınan tüm dersleri başarmış olmak,
  3. Öğrenim gördüğü programdaki not ortalaması 100 üzerinden en az 80 ya da 4 üzerinden en az 3,0 veya eşdeğeri bir puana sahip olmak,
  4. Başvuruda bulunacağı ilgili lisansüstü programın başvuru koşullarını sağlamış olmak.

BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ