Arkeoloji ABD Doktora Öğrencileri Webinarı

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri ve Mensupları,

Enstitümüz Arkeoloji Anabilim Dalı tarafından “Doktora Öğrencileri Webinarı” düzenlenecektir.

Etkinlik, 22-24 Şubat 2021 tarihinde online platformda gerçekleştirilecektir.

WEBINAR KATILIM BİLGİLERİ:

• Katılım: https://teams.microsoft.com adresinden ya da Teams masaüstü uygulamasından, ekipler menüsünden sağ üst köşede yer alan «bir ekibe katıl» kısmında ekip kodu girilerek etkinliğe giriş sağlanabilir.

Microsoft Teams Ekip Kodu: yvo4pmz