COVID-19 TEZ EK SÜRE HAKKINDA

10 Haziran 2020 tarih ve 31151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile 20.04.2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği”nin 35’inci maddesine 8. fıkra eklenmiş olup,

Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programında kayıtlı olan tez aşamasında öğrenimlerine devam eden öğrencilerden ilgili yönetmelik maddesi kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için ek süre talebinde bulunacak olanların Enstitümüz web sayfasında yer alan “Covid-19 Tez Ek Süre Talep Formu”nu en geç 24 Temmuz 2020 tarihine kadar doldurarak danışman öğretim üyelerinin onayının alınarak Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.