DÖNEM PROJESİ TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

DÖNEM PROJESİ TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ;

ÖNCELİKLE SAVUNMASINI YAPIP BAŞARILI BULUNAN ÖĞRENCİLER DANIŞMAN HOCALARINA SON KEZ DÖNEM PROJESİNİ GÖSTERİP (İNTİHAL RAPORU UYG. ESAS. MADDE 6(1)e GÖRE) AŞAĞIDA LİSTENEN EVRAKLAR İLE BİRLİKTE EN GEÇ 26.01.2018 TARİHİNE KADAR ENSTİTÜYE YÖNLENDİRİLMELERİ GEREKMEKTEDİR;

• DANIŞMAN HOCASI TARAFINDAN TURNİTİN PROGRAMINDAN ALINTILAR DAHİL %30 VE ALINTILAR HARİÇ % 20 OLMAK ÜZERE       2 (İKİ) AYRI RAPOR ALINIP, İMZALANIR.
  • ALINAN TURNİTİN RAPORU TEZ ÇALIŞMASI ORİJİNALLİK RAPORU BEYAN BELGESİNE İŞLENEREK DANIŞMAN HOCA TARAFINDAN           5 ADET İMZALANIR.
  • DANIŞMAN HOCASI DÖNEM PROJESİ BASIMI İÇİN DANIŞMAN VE ENSTİTÜ ONAY FORMUNU İMZALAYARAK ÖĞRENCİYE TESLİM EDER.
  • ÖĞRENCİ YUKARIDA ANILAN RAPOR VE FORMLARI ALARAK ENSTİTÜYE GELİRKEN DÖNEM PROJESİNİ PDF (FLASH BELLEK) FORMATINDA GETİRİR.
  • ENSTİTÜDE DÖNEM PROJESİ VE SAVUNMA TUTANAKLARI DOĞRULTUSUNDA DÖNEM PROJE BAŞLIĞI KONTROLÜ VE DÖNEM PROJESİNİN PDF KONTROLÜNDEN SONRA HERHANGİBİR DÜZELTME YOK İSE ONAY ALARAK KARTON KAPAKLI OLMAK ÜZERE BELİRTİLEN ADET KADAR BASKI YAPIP ENSTİTÜYE, ANABİLİM DALINA VE DANIŞMAN HOCASINA TESLİM EDER.
  • ÖĞRENCİ MEZUNİYET İŞLEMLERİ İÇİN ENSTİTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN İLİŞİK KESME FORMU ALARAK İLİŞİK KESME İŞLEMİNİ DE YAPMAK ZORUNDADIR. FORM İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİ KİMLİK KARTINIDA TESLİM ETMELİDİR.
  • DÖNEM PROJESİ KONTROL, ONAY VE TESLİM AŞAMALARINDA YOĞUNLUK YAŞANMAMASI İÇİN LÜTFEN ENSTİTÜ TARAFINDAN İSTENEN BELGELERİN EKSİKSİZ GÖNDERILMESİ VE ENSTİTÜ PERSONELİNİN YÖNLENDİRMELERİNE UYULMASI KONUSUNDA ÖZEN GÖSTERİLMESİ, AYRICA ÇOK YOĞUN OLUR İSE RANDEVU SIRASI ALINARAK İŞLEM YAPILMASINA UYULMASI GEREKMEKTEDİR. İŞLEMLERİN SON GÜNE BIRAKILMAMASI HUSUSUNDA ÖZEN GÖSTERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Misyon

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Üniversitemiz ve ülkemiz için geleceğin parlak bilim ve eğitim kadrosunu oluşturmak, Yüksek nitelikli Lisansüstü programlarıyla, çağdaş dünya ile bütünleşik eğitim vermek, Doktora ve Yüksek Lisans Tez çalışmalarıyla, Üniversitemizin nitelikli bilimsel araştırmalar ve ürünler vermesine katkı vermek, Sosyal Bilimlerin gelişmesi ve ilerlemesini sağlamak.

Eğitim ve araştırmada kaliteyi sürekli iyileştirebilen bir enstitü olmak