DÖNEM PROJESİ TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

DÖNEM PROJESİ TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

ÖNCELİKLE SAVUNMASINI YAPIP BAŞARILI BULUNAN ÖĞRENCİLER DANIŞMAN HOCALARINA SON KEZ DÖNEM PROJESİNİ GÖSTERİP;

• 23.06.2017 TARİHİNE KADAR DÖNEM PROJELERİNİN ENSTİTÜYE TESLİMİ YAPILMAK ZORUNDADIR.

• DANIŞMAN HOCASINA TURNİTİN PROGRAMINDAN ALINTILAR DAHİL VE HARİÇ OLMAK ÜZERE 2 (İKİ) AYRI RAPOR ALINIP, İMZALATILMALIDIR.

• ALINAN TURNİTİN RAPORU TEZ ÇALIŞMASI ORİJİNALLİK RAPORU BEYAN BELGESİNE İŞLENEREK DANIŞMAN HOCA TARAFINDAN 5 ADET İMZALANIR.

• DANIŞMAN HOCA DÖNEM PROJESİ BASIMI İÇİN DANIŞMAN VE ENSTİTÜ ONAY FORMUNU İMZALAYARAK ÖĞRENCİYE TESLİM EDER.

• ÖĞRENCİ YUKARIDA ANILAN RAPOR VE FORMLARI ALARAK ENSTİTÜYE GELİRKEN DÖNEM PROJESİNİ İNCELENMEK ÜZERE PDF FORMATINDA GETİRİR.

• ENSTİTÜDE PROJE KONUSU VE SAVUNMA TUTANAKLARI DOĞRULTUSUNDA VE PDF FORMATINDA KONTROLÜNDEN SONRA HERHANGİBİR DÜZELTME YOK İSE ONAY ALARAK KARTON KAPAKLI OLMAK ÜZERE BELİRTİLEN ADET KADAR BASKI YAPIP ENSTİTÜYE, ANABİLİM DALINA, DANIŞMANINA VE İSTENİYORSA JÜRİ ÜYELERİNE TESLİM EDER.

• ÖĞRENCİ MEZUNİYET AŞAMASINDA İSE DÖNEM PROJESİNİ TESLİM EDERKEN İLİŞİK KESME İŞLEMİNİ DE YAPMAK ZORUNDADIR.

Misyon

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Üniversitemiz ve ülkemiz için geleceğin parlak bilim ve eğitim kadrosunu oluşturmak, Yüksek nitelikli Lisansüstü programlarıyla, çağdaş dünya ile bütünleşik eğitim vermek, Doktora ve Yüksek Lisans Tez çalışmalarıyla, Üniversitemizin nitelikli bilimsel araştırmalar ve ürünler vermesine katkı vermek, Sosyal Bilimlerin gelişmesi ve ilerlemesini sağlamak.

Eğitim ve araştırmada kaliteyi sürekli iyileştirebilen bir enstitü olmak