HORIZON AVRUPA Araştırma ve Teknoloji Geliştirme Çerçeve Programı Hk.

Türkiye’nin de tam katılımına açık olan Avrupa Birliğinin bu yıl başlayan 7 yıl süreli ve 100 Milyar Avroya yakın bütçesi olan HORIZON AVRUPA Araştırma ve Teknoloji Geliştirme Çerçeve programının 10 günlük Bilgi Günleri 2021 Haziran Sonu (28/06) başlayıp Temmuz İlk haftasında (09/07) sonlanacaktır. Her gün farklı bir Temaya ağırlık verilecek olan programa ait canlı sunumlar için herhangi bir kayıt gerekmemekte, ilgili olduğunuz Tematik alanın gününde bu linkten o alana giriş yaparak, ilgili bölümü izlemek için Watch this Session a tıklamanız yeterli olmaktadır.

Homepage | Horizon Europe Info Days 2021 (horizon-europe-infodays2021.eu)