Webinar Serileri: I – Sosyal Bilimlerde Yöntem ve Yeni Yaklaşımlar

WEBINAR SERİLERİ: I

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri ve Mensupları,

Enstitümüz tarafından düzenlenecek olan “Sosyal Bilimlerde Yöntem ve Yeni Yaklaşımlar” isimli Webinar’a Bahçeşehir Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Erdoğan Koç ve Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi’nden Prof. Dr. Atila Yüksel davetli konuşmacı olarak katılacaklardır.
Etkinlik, 11 Aralık 2020 Cuma günü saat 16:00’da online platformda gerçekleştirilecektir.

WEBINAR KATILIM BİLGİLERİ:
• Katılım: https://teams.microsoft.com adresinden ya da Teams masaüstü uygulamasından, ekipler menüsünden sağ üst köşede yer alan «bir ekibe katıl» kısmında ekip kodu girilerek etkinliğe giriş sağlanabilir.
• Microsoft Teams Ekip Kodu: ukzn1pd

Not: Webinar serilerimizi takip edebilmek için “Katılım Formunu” doldurabilir ya da ozlemguzel@akdeniz.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Katılım formu için lütfen buraya tıklayınız.