Webinar Serileri: III – Geçmişten Günümüze Antalya: Tarih, Kültür ve İnsan – 02 Mart 2021

WEBINAR SERİLERİ: III

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri ve Mensupları,

Enstitümüz tarafından düzenlenecek olan Geçmişten Günümüze Antalya: Tarih, Kültür ve İnsan” isimli Webinar’a “Prof. Dr. Behset KARACA, Doç. Dr. Güven DİNÇ ve Dr. Evren DAYAR” davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

Etkinlik, 02 Mart 2021 Salı günü saat 14:00’da online platformda gerçekleştirilecektir.

Webinar Katılım Bilgileri:

• Katılım: https://teams.microsoft.com adresinden ya da Teams masaüstü uygulamasından, ekipler menüsünden sağ üst köşede yer alan «bir ekibe katıl» kısmında ekip kodu girilerek etkinliğe giriş sağlanabilir.
  • Microsoft Teams Ekip Kodu: ukzn1pd

Toplantıya katılım için tıklayınız.