Webinar Serileri: V – Çanakkale Zaferi’nin Türk ve Dünya Tarihi Açısından Önemi – 18 Mart 2021

WEBINAR SERİLERİ: V

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri ve Mensupları,

Enstitümüz tarafından düzenlenecek olan “Çanakkale Zaferi’nin Türk ve Dünya Tarihi Açısından Önemi” isimli Webinar’a “Prof. Dr. Hayati AKTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Aydın YİĞİT” davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

Etkinlik, 18 Mart 2021 Perşembe günü saat 14:30’da online platformda gerçekleştirilecektir.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

Webinar Katılım Bilgileri:

• https://teams.microsoft.com adresinden ya da Teams masaüstü uygulamasından, ekipler menüsünden sağ üst köşede yer alan «bir ekibe katıl» kısmında ekip kodu girilerek etkinliğe giriş sağlanabilir.
  • Microsoft Teams Ekip Kodu: ukzn1pd

Toplantıya katılmak için tıklayınız.