Webinar Serileri: VI – Nöropazarlama Araştırmaları: Uygulama ve Analiz Örnekleri – 26 Nisan 2021

WEBINAR SERİLERİ: VI

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,

Enstitümüz tarafından düzenlenecek olan “Nöropazarlama Araştırmaları: Uygulama ve Analiz Örnekleri ” isimli Webinar’a “Doç.Dr. Hakan BOZ” davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

Etkinlik, 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 20:00’da online platformda gerçekleştirilecektir.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

Webinar Katılım Bilgileri:

• https://teams.microsoft.com adresinden ya da Teams masaüstü uygulamasından, ekipler menüsünden sağ üst köşede yer alan «bir ekibe katıl» kısmında ekip kodu girilerek etkinliğe giriş sağlanabilir.
  • Microsoft Teams Ekip Kodu: ukzn1pd

Toplantıya katılmak için tıklayınız.