2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarılı Lisansüstü Sınav Sonuçları

Başarılı olan adayların Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden kesin kayıtları ve ders kayıt işlemlerini 12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapmaları ve web sayfamızda belirtilen evrakları Enstitümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde kayıt yapmayan adayların kayıt hakları kendiliğinden sona erecektir.

Yedek adayların kayıtları ise 19-20 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

yeni-gif.gif 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifONLINE KESİN KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifT.C. UYRUKLU ÖĞRENCİLERDEN KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifULUSLARARASI UYRUKLU ÖĞRENCİLERDEN KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifKESİN KAYIT DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifTEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN KATKI PAYI TUTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifUZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN KATKI PAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifTEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifTEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Eklenme tarihi: 9.02.2024 10:12:54
Son güncelleme: 29.02.2024 16:13:22