2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Sınav Sonuçları

Başarılı olan adayların KESİN KAYITLARI 07-09 Ağustos 2023 tarihleri arasında ONLINE (ONLINE Kayıt Sayfası) yapılacaktır. Online kesin kayıt işlemini tamamlayanların 25-29 Eylül 2023  tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ders kayıt işlemlerini yapmaları ve web sayfamızda belirtilen evrakları Enstitümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir.  Süresi içinde kayıt yapmayan adayların kayıt hakları kendiliğinden sona erecektir.

Yedek adayların kayıtları ise 10-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

yeni-gif.gif 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ GİRİŞ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifONLINE KESİN KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifT.C. UYRUKLU ÖĞRENCİLERDEN KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifULUSLARARASI UYRUKLU ÖĞRENCİLERDEN KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifKESİN KAYIT DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifTEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN KATKI PAYI TUTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifUZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN KATKI PAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifTEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA  KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

yeni-gif.gifTEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA  KAYIT YAPTIRACAK VE DEVAM EDEN ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Eklenme tarihi: 4.08.2023 13:45:15
Son güncelleme: 29.02.2024 16:04:27