TEZ TESLİM AŞAMASINDA İZLENECEK ADIMLAR

– Tez Savunma Sınavına girip tezi başarılı bulunan öğrenciler, tezlerini teslim etmediği ve ilişik kesme işlemleri yapmadığı sürece mezuniyet işlemleri Enstitü tarafından yapılmayacaktır.
– Tez Savunma Sınavına girip tezi başarılı bulunan öğrenciler, Enstitü tarafından istenen gerekli evraklar (Enstitüden mutlaka alınması gerekir) ile birlikte tezin pdf hali incelenmek üzere sbetez@akdeniz.edu.tr adresine mail atılır.
– İnceleme sonunda teslim alınan tezde varsa gerekli düzeltmeler yapılır ve Tez Savunma Sınav Tutanağı ekinde yer alan ve her cilde bir adet eklenecek olan 4 adet imza onay sayfası ile birlikte tez sırt numarası Enstitümüzden teslim alınır.
– Baskı işlemleri tamamlanan 4 adet karton kapaklı tezin yanında, Pdf formatında hazırlanmış 1 adet Cd ve YÖK’ün internet sitesinden (Ulusal Tez Merkezi’ne) e-devlet şifresi ile girilebilen “Tez Veri Giriş Formu’’ güncellenerek kaydedilir ve 3 adet çıktı alınarak imzalı olarak Enstitümüze ulaştırılır.
– Cd’ler hazırlanırken, tez içerisinde yer alan iç ve dış kapak, onay sayfası (imzasız), akademik beyan (imzasız), İngilizce ve Türkçe özetler ve metin kısmı özgeçmiş de dahil ayrıştırılmadan tek bir dosya (PDF) halinde olmasına dikkat edilir. PDF Dosyalara isim verirken Referans numarası, Yazar Adı ve Soyadı ve Programı yazılmalıdır.
Örnek:
Referans Numarası, Adı SOYADI, Yılı, YL / DR Tezi
– Bütün işlemler tamamlandıktan sonra tezin 4 adet karton kapaklı, Cd kabı içerisine konulan 1 adet Pdf formatında Cd’si ve 3 suret olarak hazırlanan ve imzalanan “Tez Veri Giriş Formu’’ Tez Savunma Sınav tarihinden itibaren en geç 1 ay içerisinde Enstitümüze ulaştırılır.

Eklenme tarihi :5.10.2022 15:21:48
Son güncelleme : 5.10.2022 15:21:48